19 Kas 2012

ölümsüz kalp (kayıp gül 2)

Yaklaşık altı aylık bir aradan sonra tekrar merhaba. Birtakım nedenlerle artık sosyal medyada aktif değilim. Arada sırada yazılarıma denk gelebilirsiniz. Bu yazıda sizlere, yeni bitirdiğim ve severek okuduğum çok hoş bir kitaptan bahsedeceğim;

Kayıp Gül 2: "Ölümsüz Kalp"
(Serdar Özkan)
(hepsiburada'dan satın almak için resme tıklayın)

İkizini bulmak için kalbinin derinliklerine doğru masalsı bir yolculuğa çıkan Diana'nın bu macerasına katılmanızı tüm kalbimle istiyorum. Yazı dili bazı okuyuculara yüzeysel ve çocukça gelebilir. Ancak bana göre, gayet derin anlamları sade bir dille anlatabilmiş olması nedeniyle, "Ölümsüz Kalp", her yaştan insanın okuyabileceği 274 sayfalık farklı bir roman. Zira "Küçük Prens"i veya "Martı"yı okumuş olanlar ne demek istediğimi daha iyi anlayacaklardır. Sevdiklerinize verebileceğiniz en güzel hediyelerden biri olan bu eser, bir çok dünya diline de çevrilmiş durumda. Yazarın diğer kitaplarına şuradan bakılabilir. Kitaptan kısa bir alıntıyla bitireyim:
"Her zaman görünen ötesinde görünmeyen bir gerçek vardır" dedi Bay Görünenin Ötesi. "Gördüğümüz gerçeklerin görmediklerimize oranını anlamak için bir buzdağının su üstünde kalan kısmıyla su altında kalan kısmının oranına bakmamız yeter." 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder